Welkom op het Frobelforum!

Ga naar beneden

Welkom op het Frobelforum!

Bericht  Henriette op ma nov 16, 2009 10:27 pm

Geen lange berichten hier, enkel een paar mededelingen en regels:


  1. Iedereen is welkom op dit forum.


  • Gasten kunnen zichzelf aanmelden als lid d.m.v. eenmalige en gratis registratie

  • Gasten kunnen wel berichten lezen, maar geen berichten schrijven, of afbeeldingen en links bekijken

  • Gasten kunnen geen forums met patronen en recepten bekijken. Dit kunnen alleen geregistreerde leden.

  • Wij hanteren het motto: "Geven èn Nemen". D.w.z: je hoeft geen halsbrekende toeren uit te halen om moeilijke patronen, werkbeschrijvingen of recepten te plaatsen wanneer je die niet hebt, en je mag vragen wat je wilt, maar er wordt wel van je verwacht dat je voor de rest ook leuk meedoet met het forum en niet alleen maar op bezoek komt wanneer je zelf wat nodig hebt.

  • Grof taalgebruik, schelden of vloeken is niet toegestaan op dit forum. Wij behouden ons het recht om leden die -na eventuele waarschuwingen- hier niet aan voldoen te bannen. Discussieren mag, maar ruzies worden prive 'uitgevochten' en niet openbaar op dit forum.

  • Probeer vragen en/of berichten altijd zoveel mogelijk in de goede categorie/forum te zetten. Mocht deze er niet bij staan, plaats hem dan in de categorie "Overige". Wij zullen dan zonodig een nieuwe categorie/forum aanmaken en jouw bericht daarnaar verplaatsen.

  • Stel vooral je vragen helder en duidelijk. Geef in het onderwerp al zoveel mogelijk aan waar het over gaat, dus niet : "Heeeeelp!" oid, want dit kan zeer frustrerend werken voor je forumgenoten.

  • Houdt je berichten rustig en maak er alsjeblieft niet èèn groot poeziealbum van door megagrote letters of felle kleuren en overbodige plaatjes te gebruiken. Je berichten zullen eerder gelezen en beantwoord worden wanneer ze er netjes en verzorgd uitzien.Nou, wat doe je hier nog?

Ga lekker Frobelen!
avatar
Henriette
Admin

Aantal berichten : 183
Registratiedatum : 16-11-09

http://frobelen.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum